تبلیغات
سایت - طرز تهیه عدسی

طرز تهیه عدسی

دوشنبه 3 دی 1397 01:27 ق.ظ

نویسنده : mrym beat

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی,طرز تهیه عدسی برای صبحانه,طرز تهیه عدسی کرمانشاهی,طرز تهیه عدسی با گوشت,طرز تهیه عدسی رژیمی,طرز تهیه عدسی با جو,عدسی لعاب دار,طرز تهیه عدسی برای ۲۰ نفر,طرز تهیه عدسی با قارچ,عدسی (خوراکی),طرز تهیه عدسی با بلغور گندم,عدسی خوشمزه,طرز تهیه عدسی با دال عدس,عدسی مجلسی,طرز تهیه عدسی برای افطار,طرز تهیه عدسی با سویا

طرز تهیه عدسی

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی,طرز تهیه عدسی برای صبحانه,طرز تهیه عدسی کرمانشاهی,طرز تهیه عدسی با گوشت,طرز تهیه عدسی رژیمی,طرز تهیه عدسی با جو,عدسی لعاب دار,طرز تهیه عدسی برای ۲۰ نفر,طرز تهیه عدسی با قارچ,عدسی (خوراکی),طرز تهیه عدسی با بلغور گندم,عدسی خوشمزه,طرز تهیه عدسی با دال عدس,عدسی مجلسی,طرز تهیه عدسی برای افطار,طرز تهیه عدسی با سویا

دستور پخت عدسی , آموزش طرز تهیه عدسی | عدسی به انگلیسی Lentils

با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه عدسی که یک صبحانه خوشمزه به روش کرمانشاهی  ویژه صبحانه و میان وعده ای مقوی است.

مواد لازم برای تهیه عدسی

عدس ۲ لیوان

روغن ۲ ق غ

پیاز (متوسط/برای پیاز داغ)

پیاز ۱عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ ق غ

طرز تهیه عدسی
آشپزی:۱- عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید. با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود.

۲- عدس ها را با روغن و آب (یا آب مرغ یا گوشت اگر از قبل آماده دارید) بپزید. پس از پخت کامل عدس ها پیاز داغ و رب گوجه و نمک و فلفل ( و کمی در صورت تمایل ادویه گرام ماسالا یا هر نوع ادویه که می پسندید) اضافه کنید. قوام عدسی را خیلی شل و خیلی سفت نکنید.

۳- آنرا با لیمو ترش یا کمی سرکه و روغن زیتون آنرا سرو کنید. (اگر مقدار بسیار کمی پودر گلپر هم روی بریزید خوشمزه و سهل الهضم میشود).

نکات حرفه ای دستور پخت عدسی

از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است.
البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده.
برای پخت عدسی نیز نکته‌هایی وجود دارد که ما به ۸ مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم که عبارتند از:

۱. عدس بسته‌بندی بخرید. توجه کنید که بسته‌بندی آن چروک و سوراخ‌سوراخ نباشد. در ضمن، وقتی در کاسه‌ای از آب آن را خیس می‌کنید، عدس‌ها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. به علاوه از خریدن عدس‌های فله‌ای نیز خودداری کنید زیرا امکان دیرپز بودن آن‌ها وجود دارد.

۲. برای آنکه نفاخی عدس گرفته شود آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. البته دقت کنید که این زمان بیشتر نشود زیرا در این صورت عدس بر اثر حرارت دیدن، له و پوستش جدا می‌شود.

۳. برای آنکه عدس‌ها سریع‌تر پخته شوند ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدس‌ها را نیز اضافه کنید و بعد از این مرحله به عدس، آب اضافه کنید. با این کار عدس‌ها سریع‌تر می‌پزند. اگر آب عدسیتان تمام شد، بهتر است به آن آب جوش اضافه کنید و در آن کمی عصاره مرغ یا سبزیجات نیز بریزید و اگر عدسی شور شد از سیب‌زمینی استفاده کنید.

پیشنهاد: خورش خلال • ژله بستنی •  کوکو سیب زمینی




دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -



gamefly free trial
دوشنبه 13 خرداد 1398 06:23 ب.ظ
Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything.

Do you have any points for rookie blog writers?

I'd definitely appreciate it.
how to get help in windows 10
پنجشنبه 9 خرداد 1398 05:43 ب.ظ
Genuinely when someone doesn't know after that its up to other visitors that they will assist, so here it occurs.
how to get help in windows 10
سه شنبه 7 خرداد 1398 12:42 ب.ظ
Very good blog! Do you have any hints for aspiring writers?
I'm planning to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
Would you propose starting with a free platform like Wordpress or
go for a paid option? There are so many options out there
that I'm completely confused .. Any ideas? Bless you!
how to get help in windows 10
سه شنبه 7 خرداد 1398 09:01 ق.ظ
Excellent post. I was checking continuously this blog
and I am impressed! Very useful information specially the last part
:) I care for such information much. I was seeking
this particular information for a long time. Thank you and good luck.
mojang minecraft download
پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398 06:05 ب.ظ
This design is spectacular! You obviously know how
to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Great job.
I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
you presented it. Too cool!
g
دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 10:58 ق.ظ
Hey there would you mind stating which blog platform you're using?
I'm looking to start my own blog soon but I'm having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!
g
شنبه 21 اردیبهشت 1398 02:52 ق.ظ
Hello There. I discovered your blog the use of msn. This is a very smartly written article.
I'll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thank you for
the post. I will certainly return.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر